Ти не прийдеш, ы це вже не см шно...

Не бійся близько підійти,
Давно вже більше не кусаюсь,
Від поглядів я не ховаюсь.
Я зовсім не така, як всі...

Я оближу холодні пальці,
Від поцілунків ти заснеш,
В своєму сні за мною стеж.
Та підеш ти від мене вранці...

Тримай мого кохання крихти,
Це все, чого не їсть печаль.
Тримай мене, мою вуаль.
Не забувай.

Я почекаю ще раз ночі,
Поки не з’явишся ти,
Не відімкнеш мої думки.
Ти не прийдеш, бо ти не хочеш...

Та мить в мені житиме вічно,
Коли руки холодили вуста.
Ти не належиш мені, знаю я.
Ти не прийдеш, і це уже не смішно...

Тримай мого кохання крихти,
Це все, чого не їсть печаль.
Тримай мене, мою вуаль.
Не забувай.


Рецензии