Я голодна

Будем грати в забаганку.
Покладіть в консервну банку
Мою душу. Моє тіло
Стати рибою хотіло.

Запаліть моє волосся,
Поки з шлунком не зрослося.
Приготуйте на обід
Мій дарунок, що так зблід.

З моїх слів гостра приправа
Дасть смаку обідній страві.
Дайте сліз одну лиш склянку,
Щоби випити до ранку.

Дякую за кожен ранок,
Коли є що на сніданок.
Їжа зовсім вже холодна...
Досить слів, бо я голодна!!!


Рецензии