Чому б

Чому б тобі в мене не закохатись?
У мене очі - зілля-полова?
чому вогнем бажання не зайнятись
та так, щоб закрутилась голова?

Чому б тобі не дарувати серце,
яке розірветься на сто жінок?
Нехай на мене напій винний ллється
і запах давньоримських пишних тог...

Чому б тобі не ринути у море
моїх спокус, моїх зміїних рук...
Чому не звабитись від цих історій
і не померти від солодких мук?

Чому б тобі не закохатись, любий,
коли таких як я уже нема?

Холодна ніч не гріє теплі губи...
Іди. Й на мене не дивись дарма...


Рецензии
.....неперевершено....

З повагою,
Iрина.

запас украинских слов несколько ограничен!:)))

Василенко Ирина   15.11.2006 23:04     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.