Весiннiй дощ

Весiннiм дощем пролiтаэ замрiяна казка,
Обертаэ навколо навiки знайомих iдей.
Якщо вiриш у сни, пригадай першу зустрiч, будь ласка,
I нiколи не вiр всiм словам легковажних людей.

Опускаэться нiч павутинням ласкавим на плечi
i далекi вогнi вже несуться у дикий танок.
Якщо вiриш у сни, пригадай переляканий вечiр
I нiколи не вiр у вiдмiряний долею строк.

Вiльний пташе, пускаю промiння тобi,
Вiд криштальних рiчок вiдриваю мiсяця шлях.
Якщо вiриш у сни, поклонися у корiнь вербi
I як можеш, тримай своэ сонце у сильних руках.

Iэроглiфом стали накресленi ранком листи,
На асфальтi плакучi клiтини розтали вiд сну
Посмiхнись до берези, як вiриш у пошуки ти,
Я для тебе навiки у серцi сховаю весну.


Рецензии