Не мала вiдповiдi я,

Я відчуваю, справді, знаєш –
Нерозуміння, не знання
Того, що зараз відчуваєш,
Що відчуваю й хочу я…

Хоча тебе все ж зрозуміти,
Здається легше ніж мене,
Проте ж себе нам не змінити…
Яка була такою й є…

На запитання прямі, в вічі
Не мала ще тоді слова.
За вечір запитав вже тричі –
Не мала відповіді я,…


Рецензии