В разлуке...

Кілометри морозів між нами...
захопили думки, що до тебе линуть.
Я зігрію в долонях печалі,
З поцілунком легким теплі чари подіють...
І як тільки тебе поцілую –
Голова моя обертом піде,
Захмелію від стукання серця
І зійдуться усмішкою вії.
Ти мене пригорнеш, як раніше,
Засіяють твої добрі очі...
Тільки би бачити тебе щасливим –
Все тепло віддаватиму, дні і ночі!


21.01.06
15:17PM


Рецензии