Весна-Зима???

Ось і весна до нас прийшла,
А я самотня як ніколи,
Мені тебе невистача,
Сумую дуже за тобою!

Ось сонечко із-за хмаринки
Посміхається мені,
А в очах моїх сльозинки,
І біль нестерпний на душі!

Зима лютує в серці моїм,
Все кригою покрито там,
Мрію лише про ніжний погляд,
За нього все в житті віддам!!!

Ти – найкраще, що в моєму
Нікчемному житті було,
Лиш в тебе вийде розтопити
В моєму серці знов тепло!!!

Тебе кохатиму я вічно,
Чекатиму я все життя
Тебе – найкращого у світі,
Кохаю дуже сильно я!!!


Рецензии
Якщо я ще раз побачу слова на кшталт:"моє нікчемне життя" та інші депресивні забобони-лясну по дупі сестринським ременем!

Алиса Любарская   02.05.2007 10:07     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.