Poludeo sam

Bio sam uveren
Da zivot moj je lep.
Pare ja sam turao
Bez racuna u dzep.
I nije bilo problema
Al' dosao je dan
Jer usla si u zivot moj
I..
Poludeo sam.

Jer ti si novim bojama
Iskitila mi svet
I maste moj bacila
U neprekidan let.
I zivot moj je postao
K'o najprijatniji san...
Jer usla si u zivot moj
I..
Poludeo sam.


Рецензии