Рiздвяний таночок

Так, так, аби всяк,
Аби всяк, хто благий,
Хто комусь дорогий…

Аж так, як зірки,
Тим, хто мають дірки
Замість ріжних чудес…

Так, так, до небес,
В кого дух вже воскрес,
Кому святечний пан

Насилає жупан.
Вічний син молодий –
Всім, кому дорогий…


Рецензии