Загадкова пожежа

Рано-вранці з-за сарая
Піднімається димок:
„Що таке?”, „У чому справа?”
Іі поки пройшов урок.
Від сарая залишились
Головешки та замок.
А яка ж була причина
Той пожежі у дворі
Може врізалась машина,
Як показують в „кіні”?
Ні, була то не машина
А цигарка у траві.
Усім хлопцям, як малина
Запалить цигарки.
Хоч і пишем з помилками.
Але правду кажем ми:
„Якщо палите, хлоп”ята,
То затоптуйте бички!


Рецензии