Життя

Боюсь не визнати життя,
Яким живу; все ж я людина
І теж порину в небуття,
Коли прийде слушна година.
Хоч кажуть, я ще молода,
Але стараюсь зрозуміти
Ціну реального життя,
А що життя – швидка година
Земного блага, і вона
Закінчится і не відчуєш,
Що ти був тут, тут на землі.


Рецензии