Ненавиджу лукавих людей

Ненавиджу лукавих людей,
Тих,що в очі сміються привітно.
У народі - не зводять очей,
За спиною осудять єхидно.

Тих, що наклеп на тебе складуть,
І без жалю плюнуть у душу.
Тих, що заживо серце зжеруть,
І незглянувшись на страждання, згинуть.

Мов хробак, що проліз в серцевину,
Поїдають добро та красу.
Не досхочу їм болі і горя,
Подавай їм себе на оду.

Я не хочу, щоб моє покоління,
Руку опліч із ними йшло.
Кожен з нас хай сіє насіння,
Щоб на радість усім нам зросло.


Рецензии