так бувае..

 Я тебе не кохаю , бувай.
 I до мене ты бiльш не дзвони .
 Я тебе не кохаю , нехай,
 iнша буде з тобою iдти.
 По шляху котрий ты прокладаешь.
 По стежинцi якою ты йдешь.
 Зi святами меня не вiтаешь,
 iншу дiвку в закутках ебешь..
 Та не хай ти еби , не жалкуй.
 Все гаразд , вже минуло давно..
 Та чомусь сумно япоглядаю ,
 у врозкрите осiнне вiкно.


Рецензии