Осв дчення

Подивись у цю ніч моя зіронька я палаю в ній слід за тобою
Ясним місяцем в небі не мов на руках я гойдаю
Не барись, забери ти мене до свого недосяжного раю
Всесвіту надтонких почуттів пролунавши гітари струною

Я не знаю навіщо коли ще чекати мені з нетерпінням
Цих думок щодо зустрічі, погляду, посмішки, слів ніжний дотик
Щоб у серці відкрити рахунок – твої нескінчені чесноти
Може щоб охрестити принцесою – янгольське ніжне творіння

Зазирни у веселку, почуй ніжний шепіт весни та відчуй аромат океану із квітів
Уяви і поринь - на колінах, негайний стоїть боржник – виконавець бажання
Відчуваєш чи ти, це бажання – одне, нескінченне, до нестями кохання
Все це сталось зі мною від того, що зустрівши, знайшов найчарівнішу жінку у світі.


Рецензии
Нежность и ворожба... Ах, Украина, любовь моя...
Спасибо Вам,

Евгения Глухова   16.03.2006 08:22     Заявить о нарушении
И вам спасибо Евгения, заходите если что...
с теплом,
В.В.

Вадим Вересков   17.03.2006 00:33   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.