Незгасле

Скаже сум : він відплив,
Він розбив свої сни
Об каміння журби..
Незбагненно
Все сплітає докупи
І спогад,і жаль.
Виїв очі невидимий морок.
Він не твій, - скаже гнів,
Він хотів інших слів...
Ти не знаєш,як це зупинити.
Чуєш голос печалі?
То - вітер...

27.11.2005


Рецензии
В подиху вітру узнаєш мій подих,
В дотику вітру також мій дотик...

З теплом,

Сияющий Свет   31.01.2011 17:21     Заявить о нарушении