Колядка ii

За тобою лине тиша,
В'ється смуток жовтим долі:
Вітер у порожнім полі
Щось невидиме колише

Визріває думки колос
По зернині поступово.
Ніжний сміх і шепіт, знову
Ледь знайомий теплий голос.

За тобою...Шлях утечі...
Тане сніг,туман зникає,
По стерні назад вертає
Твій Спаситель до Предтечі

24.12.2005


Рецензии