Atsisveikinimas

Traukinys vaћiuoja ir
Traukinys tave iљveza toli
Nes tu nesugebejai man atleisti
Ir su љia kalte tu visada gyvensi
Atsisveikinom mes, paћadejom mes nesusitikineti.
Netinka tau juodai-balta spalva
Vieniљu dienu - vieniљu naktu,
Jei nesiseka tau - iљvaћiuoji tu
Palikdamas man svajoniu ir vilciu,
bet aљ myliu tave.


Рецензии