Тебе нема...

Тебе нема, тебе нема
І в серці млява кутірьма
І в небі зорі, що не світять,
А в морі води без блакиті.

В садах птахи, що не співають
І літаки, що не взлітають.
Нахабним сумом душі крає
Отой музика, що не грає.

Лютневим снігом тане день,
Життя - концерт, що без пісень,
Коли тебе немає в світі
І ночі мріями зігріті...


Рецензии