Доторкнись - ледь вiдчутно схвилюй...

Поцілуй мої темні очі,
забери у глиб тої ночі...
Мої ніжні уста поцілуй,
Доторкнись -
 Ледь відчутно схвилюй.

Тримай серце моє у полоні
Його стукіт
 В пришвидшенім тоні.
Візьми руку мою - обігрій,
Подаруй свою ніжність
 Мені лиш одній.

Обійми і притисни руками,
Поцілунки даруй як обмани.
Не шукай в мені іншу, не ту
Й Я з небес мов той ангел
 зійду.

Буду раєм для тебе, для нас,
Подарую життя, весь свій час...
Мої очі і губи цілуй,
Доторкнись -
 Ледь відчутно схвилюй.


Рецензии