Забавная арифметика, сложилки-вычиталки, мартышки на качелях, ру

Картинка: 2 мартышки на качелях, к ним бегут ещё 5.

Мартышки на качелях

На огромные качели
Две мартышки вместе сели.
И давай подружек звать.
Прибежали сразу пять.

Все забрались на качели.
Сколько их, на самом деле?
Да хватило места всем!
А мартышек стало …
2+5=?
******************************
Мавпочки на човнику

На гойдалці двоє мартишок схотіли
Гойдатися разом. До човника сіли.
До них приєдналася мавпа Маруся:
«Посуньтеся трохи. Я теж прокачуся!»

Вона не сама залізає. Їх п’ять!
І човник усіх починає гойдать.
У човнику вистачить місця усім.
То скільки ж гойдається разом їх?...
2+5=?


Рецензии