Хочу

Волосся прикрило збентежені груди.
Залишились джинси. А руки вже всюди.
Дрижання по тілу кладе вишиванку.
Я просто кохана. Чи ще не коханка.
Ти все розстібаєш. Мовчу, але чую.
Так хочу того, з ким сьогодні ночую!


Рецензии
,,,,
Приятно читать Ваши строки и мысли...

Владмих Польский   16.04.2006 18:30     Заявить о нарушении