Крае м! й

Де джерела Iнгулу бьють на схилi дiброви,
Де стежина у степ мов вiд серця спiшить,
Де я щастя свое залишив чорноброве,
I де мiсяць над вербами в рiг свiй сурмить;
Там бузок шелестить,нiби важко зiтхае,
Де дiвча на коромислi пiсню несло,
Де дзвенять колоски вiд краю до краю,-
Там серпанок iскристий вдягае село.

Приспiв:

Крае мiй – ти частина моеi Вкраiни,
Крае мiй – ти долонi пшеничних ланiв,
Крае мiй – ти усмiшка I слёзи дитини,
Я як матiр тебе полюбив.
Крае мiй – ти е серце моеi Вкраiни,
Я як матiр тебе полюбив.

Де з стрiчок бурякових у безкрайнiму полi,
Нiжнi руки жiнок вяжуть килим добра,
Де веселого хлопця,що рвався до волi,
Обнiмае ласкаво ранкова зоря.
Там медовi дерева мов руками махають,
Просять господа – бога, щоб бiду пронесло,
Де живуть роботящi, красивi, ласкавi,
Добрi люди моi – украiнське село.

Приспiв:


Рецензии
Гена, это самая любимая моя песня в твоем творчестве. Она вышибает такие эмоции, что понятны только мне одной после Афганской темы. Надеюсь, услышать ее на твоем концерте. Пока.

Любовь П   11.02.2007 14:19     Заявить о нарушении