Смиренно

Нині я – сповнення радості святої, заклопотане мріями.
Не хворію уперше чоловіком, що дарує мені любов
 однією лише присутністю в цьому світі.
Смиренно радію, наче стомлена зимна земля співаю з того, що любов народилася, тобто Син Божий.

Подумки люблю його, кружляю в божевільних танках, цілую його, обіймаю.

Я маю все.

Він відкриває мені сон, чи шлях в сакраменти забуття.

То його ласка чи жорстокість? – не гнати мене, як чужого пса, – не знаю,
та я живу.

Шарудять заповіти Господні, і стає мені трохи сумно від того, що не зможу плекати це натхнення святе нині й повсякчас.


Рецензии