Не йди

Не йди до світанку, Іванку, –
в танку закружляю,
 читатиму танку японську, співатиму ніч,
 торканням душі довіку приворожу.
Не спіши все покинути – ми у іншому вимірі,
де нема перепони – обрати й вічно кохати.
 В січні чи лютому
 буду розкутою
 стрічкою довгою,
 нічкою темною,
 спекою літньою,
 свічею церковною,
 рідною мовою.

Не йди до світанку, Іванку, –
Душею співаю, коли твої очі ведуть мене в прірву


Рецензии