Антагония

Було дуже гірко, та я виганяла себе на пасовисько, як пастир виганя овець на сході сонця.
Цей крок через любов і страждання рятував життя нам обом.

Я не кидалася в кохані обійми, не чергувала на вулиці Краківській з букетами жовтих троянд, не зривала дзвоника на твоїх дверях...

Я “мужньо” чекала на смерть любові, що народилася в серці 8 квітня, коли ми зіткнулися на сходах Сузір’я Випадкових.

Виявилося, що то сузір’я антагоністичного самознищення, де не мешкає справжнє почуття.

Але я перетнула межі субординації і полюбила тебе більше, ніж світсько-скотські утіхи.

Шкода, що не зрозумієш сенсу наших дивних стосунків. Тобі від мене здається, нічого тра...
може,іноді,
 ...тра...
тра...
 тра


Рецензии