I це був сенс твого життя?

Кохання – що це? - Біль і мука?
І це був сенс твого життя?
Та ось вона – просто розлука,
Мить, того почуття, кінця.

Та, що то?То було прощання,
Чи ти сказав лише бувай?
Ти що, не чув серця благання –
Прошу не йди, не відпускай.

Ти спав, чи може плив у небі,
Коли втопала у сльозі,
Чи може ти просто не вгледів
Солоні сльози ці мої…

Та що це було – це кохання,
І це те любе почуття?
Ні, я не вірю, що благання
Ти не відчув би…коли б я…

Була б для тебе – світ, життя...

Чи твоє серце б зупинилось,
Чи подих твій ледь чутен був?…
Ти все відчув би, коли б билась
У твоїм серці твоя кров….


Рецензии