Та може це й дитяча Казка

Блакитне небо – неземне,
Таке яскраве та привітне,
Ясна усмішка зазирне
До мого серця й там розквітне.

До сонця свого усміхнусь…
Проміння грається – не сліпну.
У сонця промінь обернусь
Й полину в радощах по вітру…

То дощик щойно промайнув
Та такий теплий, справді літній
Сама я й досі не збагну
Як я не змокла в тому світлі…

На мить від радощів злечу
В веселки барви - в чари нові,
А далі, тихше – помовчу,
Бо ж ніч у небі палить зорі…

А місяць гордо розмістивсь
Посеред саду квітів – долі.
І усю нічку він дививсь,
Які у кожної з них ролі…

Одна ж там серед них й моя –
В її руках усіх днів в'язка
Дарує кожен, відрива –
Та може це й дитяча Казка?...


Рецензии
Чудовий вірш!

Велимира Вели   27.01.2006 13:51     Заявить о нарушении
Дякую!
з пованою,

Ольга Бондарь   27.01.2006 18:28   Заявить о нарушении