Ти знов пройшов навил т укр

***
Ти знов пройшов навиліт. А я вижила.
Я профі у мистецтві виживати.
То думаєш, убивство тільки зближує?
Подвійного й для мене забагато.

Прибережи для інших свій заряд -
Бо я вже поза зоною досяжності.
Ні квіти, ні дощі, ні зорепад
Із іменем твоїм тепер не в’яжуться.

Задешево любов свою віддав.
А виторги по бідності розтратив.
Та вийшло раптом, що така біда –
І в снах мою відсутність осягати...


Рецензии