Про Рай

Через тебе ні з ким не йду.
Через тебе лишаюсь тут
Хто за змія у цім саду?
Ну і яблука там ростуть!

А для тебе вже інший рай.
Правда, з назвою сумнів є.
Що ж, раями не перебирають –
Врешті, кожен отрима своє.


Рецензии