Наск льки вистачить погляду укр

Наскільки вистачить погляду
У наше тепер...і потім
Кличу тебе подумки
Відрікаюсь від тебе всоте...

Знову накочуєш хвилями
Знову...і як я справлюсь?
Про недоторканість квилимо
Про недосяжність...

Про самоту молимось
Так, щоб один без одного
І захлинаємось смолами,
В різні пекла запродані

І кипимо світлами
Однією душею з’єднані
Марим одними літами
Осінь вірші п’є із них

Топим слова розлуками
Віру рятуєм чеканнями
Кличу тебе – не відгукуйся
Пропаду на світанні...


Рецензии