Що станеться якщо я Вас забуду

Що станеться якщо я Вас забуду?
Які слова не зможемо знайти?
Одне для одного, щоб відновити всюди
У пам'яті неспалені листи.

Що станеться якщо я Вас побачу
І невпізнаю в натовпі вогнів?
Себе тоді, напевно, не пробачу
І Ви мене напевно ні.

Що станеться якщо я незумію
Сказати Вам прощальних слів,
Лишаючи, німу надію
Та порожнину сірих днів?


Рецензии