Geur van afscheid

waar zijn de rozen,
geur…van afscheid
tijd niet liegt
zoekt naar waarheid

waar zijn de rozen,
geur van geluk,
wat komt verder
ze weten goed…

waar zijn de rozen,
geur van gevoel,
geweten zegt dat
ziel was haar doel…


Рецензии