Г мн

Я - степовик.У мене воля в жилах,
В моїй крові, в натруджених руках.
Несе мене на жайворових крилах
Червоне сонце - мій вогненний птах.

Я - степовик. Прослалися дороги
Із мого поля аж в Чумацький шлях.
Я заплету-заплутаю тривоги
У маківках й пшеничних колосках.

Я - степовик. Мої пісні безсмертні,
У них живе проста одвічна суть.
Почуй їх у життєвій круговерті,
Тоді й мене насмілишся збагнуть.

Я - степовик. І доля синьоока
Давно блука в нескошених житах.
Пізнай мене за обрієм широким
По гіркоті полину на вустах.


Рецензии