Двустишия

  О, гірко знати, бачить Бог,
  Що ти – не хто, як повний лох.

Про кохання.
  Я мру від горя і від сліз...
  О, чом не візьме тебе біс!

Про турботу до ближнього
  Жорстока доленька твоя...
  Як добре те, що ти – не я!

Про веселе-веселе свято.
  Кишки та мозок на стіні –
  О, чом так весело мені?


Рецензии