Похмелье -

Мішки страшезні під очима,
Диявол чорний за плечима,
Щетина чорна на мордяці,
Як шерсть на кумовій собаці.
Трясуться руки, ниють ноги.
І жінка, певне, ставить роги.
Таку картину не люблю...
Ні, я це дзеркало поб’ю.


Рецензии