Зорепад

/Иниен и сестричка/

По морю човен пливе тихо,
По морю темному – від лиха.
Зірки з небес дорогу освітляють,
Мене до тебе проводжають.
Зірки з небес спадають в воду,
Дарують бажану свободу.
Мій човен хвилі розрізає,
До тебе він дорогу знає.
Пливе мій човен зорепадом,
В тобі знайшла свою відраду,
І темінь ночі відступає,
Моє сердечко ще кохає,
В ту мить, коли зустрінемось з тобою,
Ті темні хвилі стануть чистою сльозою...
08.01.2006


Рецензии