We were talking...

We were talking about pleasure,
We were talking about love,
We were talking about treasutre,
We were talking about hearts...

We were talking about enimies,
We were talking about wars,
We were talking about funny things,
We were talking about stars...

We were talking about everything
but not about us
We felt one thing was missing
But this feeling will pass

23.12.05


Рецензии