Укра нське

У нашій традиції гроші - це зло
Для бідної нації - це дещо огидне,
Ось дружба чи музика - куди ще не йшло.
А гроші - це те, що й розмови не гідне.

Ми гнутися звикли, чекати наказу
Готові вклонитися. Тільки вкажи!
А хтось збагагатіє раптово - ми зразу
Ярлика навісим «Запроданець душі»

Фінансовий геній нам ще не під силу
Вкраїнськії школи такого не вчать
Не мозок експлуатуємо, а сокиру
Пишаючись вмінням прегарно співать.

Радянські уроки засвоєні добре
Ми досі ненавидимо кулаків
І до Біла Гейтса на боксерське поле
Ми кличем одразу обоєх Кличків.

Мораль християнська нам допомагає
Ми бідність і страх культивуємо нею.
А світ, шо обабіч Вкраїни сприймає
Нездатність - як національну ідею


Рецензии