С Рождеством!

Поздравляем с Рождеством!

Для Вас рождественская песня и клип
http://www.youtube.com/watch?v=moIMdY6XZ30

Слова: Волерубинская Вероника Ивановна.
Музыка: Турнеев Сергей Петрович.
Аранжировка: Демянюк Юрий Николаевич.
Исполняет: коллектив "Форте Маестро", г.Луганск.
Руководитель: Черникова Светлана Валентиновна.
_______________________________________________

РІЗДВО ХРИСТОВЕ.

Як зійшла на небі
рання, нова зірка
Над Вертепом - сяйвом,
щастям - на землі,
Іісус народився,
щоб в любові люди
Серця об’єднали,
мов в одній сім’ї.

 Приспів:

 Різдво Христове, свято прекраснее,
 Кожен рік щиро святкуймо знов! -
 Різдва надія в серцях не згасне! -
 На землі буде мир і любов!

 2 к.

На різдво Христове
подарунки різні
Мріють мати всі -
дорослі і малі. -
Є бажання світле,
мов ранкова зірка,
Є святе бажання -
мир на всій землі.

 Приспів:

 Різдво Христове - свято прекрасне! -
 Кожен рік щиро святкуймо знов!
 Різдва надія в серцях не згасне!
 На землі буде мир і любов!


Рецензии