Украине

Одна єдина, щастям оповита,
На світі є-і доля, і любов.
Вона у слово, у єдине злита,
Вона надія, віра й чиста кров.
Їй жайвір в небі крилами тріпоче,
І лине пісня щира звіддаля.
Це-Україна! Чуєш, Отче,
Це Твоїм словом роджена Земля.


Рецензии