Зупини мене...

Немов віти простерлися руки.
Зупини мене, ніч, благаю...
Вплітаються в зоряне небо
Сузір'ям земного кохання.

...блукає по вулицях в пошуках,
 блукає під вікнами в роздумах
 суміш дощю і печалі...

Десь сонце промінням гріє,
І кошка муркоче на криші;
Десь берег лоскочуть хвилі,
В саду шепочуться вишні.

Десь райдуга на долонях дитини,
Десь пси по ночам не лають...
Десь посмішки сяють невпинно...
Десь ти, в тім краю, що немає...

...блукаю під вікнами в роздумах,
 блукаю по вулицях в пошуках
 суміщ дощю і печалі...


Рецензии