Чекатиму...

1.
Em .......G............C
Далекi сни, i скронi сивi,
 ..................E
I гасне полум'я ночей,
 Am...................... G
I ти мовчиш... А я все мрію
 C ..............H7..... Em
Спіймати блиск твоiх очей.

Пр.:
C.................... E
Шукаєм, губимо дорогу,
C............. H7 .........Em
I хтось промовить - "не туди",
C ..........................G
I тихо так... I скрiзь - нiкого...
 C........... D ..........Em
Та я чекатиму. Завжди.

2.
У колi слiв букають зорi,
Горить блакитний небосхил..
Та знову тягнуться долонi
Зловити подих твоiх крил.

3.
А в темрявi життя зникає
Останнiх зустрiч нiжний спів...
Та очi знов моi шукають
Таємний сумнiв твоiх слiв.

Пр.:
Шукаэм, губимо дорогу,
I хтось промовить - "не туди",
I тихо так... I скрiзь - нiкого...
C............D........G
Та я чекатиму. Завжди.
C .......D........... G
Та я чекатиму….
C........ D............ Em
Завжди…..


Рецензии