Спок й

Не кажи ці слова, не обманюй мене і тепер.
Вже тобі не до мене і крапка. Які там прогнози?!?
Я холодна, мов крига, та спокій мій - спокій озер:
Кинеш камінь - і кола підуть, і прокинуться грози.
Я вже десь у тіні, на задвірках забутих світів,
Споглядаю усе, наче зверху, немов з естакади.
Я стою на руїнах тобою розбитих мостів,
І на спокій німий вже немає ні волі, ні ради...

29/12/2005
23:35


Рецензии
Я просто захоплююсь вашими віршами!

Юлия Саулина   03.01.2006 02:40     Заявить о нарушении
Дякую:))) Читайте, а я буду далі писати:)І ваші почитаю ще:)

Мирка   11.01.2006 11:29   Заявить о нарушении