Так, важко першим крок ступити

Він йшов... Вона тихесенько мовчала...
Хотіла хлопця повертать,
Душа на весь світ закричала,
Та розум не дозволив звать.

Він йшов... і раптом обернувся.
Дівочий погляд не знайшов,
І не почув, щоб повернувся.
Вона мовчала... Він пішов...

Так, важко першим крок ступити,
Коли вирішує життя.
Нажаль, гординю розтопити
Не кожний може в почуттях.


Рецензии