Смiх прадавнiй вiтiя

Сміх – прадавній вітія,
З ним всі друзі – ти і я.

Щиро посмішка вернеться –
Серце з захватом заб’ється.

Гумор вижити дасть змогу,
Жарт прийде на допомогу,

Настрій всім збодьорить вмить,
Сльози зможе осушиить,

Радість в душу приведе...
Дійсно, сміх – це щось святе!


Рецензии