Тобi

Тебе бажаю обійняти
І на коліна голову схилити,
Попестити, зацілувати,
Кохання чашу осушити,

З’єднатися в одне створіння,
Про труднощі життя забути,
Любові бачити видіння,
І безтурботливо заснути.

Звільни мене від сьогодення,
Заповни думи почуттями!
Дай творчого мені натхнення
І сил кохати до безтями!


Рецензии