Пташина правда

Четверта година ранку...
Червень іще не пече,
А ластівки насвітанку
Майстрять галерею печер.

І мов без мети кружляють
Цяточки в сяйві зорі –
Хатинки свої збирають,
Щоб жити о літній порі.

Кожнісінька пташка рада
Новому дню заспівать.
Така то пташина правда:
Радіти й гуртом працювати.

 Червень 2003року


Рецензии