Сказився божий свiт

Сказився божий світ,
І людство охопила лють.
Кують з сердець граніт,
А на мораль плюють.

Суспільство – купа дикунів –
Рубають гілку, на якій сидять.
Невже народ оскаженів?
Досягнення століть ганьблять!

Куди поділася любов?
І совість заховалась де?
Надію затопила кров,
Тож й віра до людей не йде.

Мабуть, порядному кінець,
Святкує хаос на його кістках.
Чи помилився Бог-творець,
Чи передбачив людства крах?


Рецензии