Враження

Гей, поля, ліси, долини,
Вільний степ, зелений гай!
Українські це перлини,
Багатющий рідний край.

Відчуваю запах свіжий,
Аромат рослин п’янить.
Бачу світ природи хижий,
Він в душі моїй бринить.

Краєвидом чар чарівних
Заворожена лишусь...
Скільки вражень неймовірних!
Я до них ще повернусь!


Рецензии