Ви коли-небудь спостер гали за хмарами

Ви коли-небудь спостерігали за хмарами,
за цими рваними шматочками небосхилу,
розкиданими по всій неосяжній блакиті?
Ні?
І ви не бачили,
як вранішні промінчики сонця,
мов гострі леза,
пробуджують сонне небо?
Ви не мудрували,
дивлячись на чуднуваті таїни височини?
Не замислювалися,
що знаходиться за ними?
Цього не може бути!!!
Бо ці створіння завжди поруч:
у будь-яку пору року,
у будь-який настрій погоди...
Вони кожного разу приймають новий вигляд –
то жахливих потвор,
то лагідних дітей природи...
Озирнися навколо –
і ти теж побачиш їх!
І, спостерігаючи, дивитимешся,
мов зачарований.
То – вічний дух,
то – робота невидимого художника Всесвіту!


Рецензии
С Новым Старым годом. Интересная експрессия

Владимир Тертышник   15.01.2006 15:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.